Wie zijn wij?

Bij de Tilburgse Kunstrij Vereniging (TKV) zijn er verschillende mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen de kunstrij.

Op een leuke en gezellige manier met enthousiaste trainers leren wij zowel jongens als meisjes schaatsen.
Nadat je de basis beginselen te hebben geleerd, zijn er binnen de vereniging verschillende mogelijkheden om door te stromen naar een vervolggroep. Je gaat dan meerdere uren per week schaatsen om je techniek te verbeteren en  eventueel wedstrijden te rijden.

Mocht je een keer vrijblijvend willen mee trainen, dan kun je hier een proefles aanvragen of stuur een E-mail naar tkvjeugd@hotmail.com.

Maikel Verbunt

empty-avatar.jpg

Algemeen Bestuurslid

Bart van Kuik

empty-avatar.jpg

Heidi Wagenmakers

Evenementencommissie

De evenementencommissie organiseert diverse evenementen gedurende het jaar met name tijdens het schaatsseizoen.
Een aantal activiteiten komen jaarlijks terug, onder andere wordt jaarlijks contact gelegd met Sinterklaas met de vraag of hij een paar pieten het ijs op wil sturen.

Aan het eind van het seizoen wordt er door TKV een eindshow georganiseerd voor en door haar leden.

Rosalien Verbunt - Marlies Bastings - Marian de Cock

Tilburgse Kunstrij Vereniging